Strona główna » Produkty » Tradycyjne dania gotowe » Gołąbki w sosie pomidorowym

Gołąbki w sosie pomidorowym

Wiemy, że powszechna sympatia do gołąbków wynika z prostoty tego dania, a jednocześnie wykwintnego charakteru. Zachowujemy te walory wykorzystując wyjątkową recepturę i oferując łatwość przygotowania jednego z ulubionych polskich smaków.

Wysokiej jakości składniki
Bez dodatku: substancji konserwujących, barwników i aromatów, wzmacniaczy smaku
Gwarancja trwałości
Krótki czas przygotowania
Wyjątkowy, tradycyjny smak
Ręcznie zawijane
Energia
415 kJ
99 kcal
5%*
Wartość odżywcza
w 100g RWS
wartość energetyczna 415 kJ
99 kcal
5%
tłuszcze w tym kwasy
tłuszczowe nasycone
4,6g
1,4g
7%
7%
węglowodany
w tym cukry
8,9g
3,6g
3%
4%
białko 4,9g 10%
sól 1,2g 20%
* RWS – Referencyjna Wartość Spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2 000 kcal).
Składniki kapusta biała (38%), woda, mięso wieprzowe (18%), koncentrat pomidorowy (4,5%), ryż biały suche ziarno (4,3%), cebula (2,3%), mąka pszenna (zawiera gluten), sól, cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, olej roślinny rzepakowy, marchew, seler, pietruszka, przyprawy, warzywa suszone (cebula, marchew, pasternak, seler, por, pietruszka).
Dlaczego warto zjeść Nasze gołąbki zgodnie ze staropolską tradycją są ręcznie zawijane w liście białej kapusty. Jarzyna ta jest nie tylko niskokaloryczna, ale i zawiera w sobie sporą dawkę witaminy C, która łagodzi objawy przeziębienia oraz przyczynia się do zachowania młodego wyglądu.
adstone logo
Agencja Reklamowa