Strona główna » Produkty » Tradycyjne dania gotowe » Fasola w sosie pomidorowym

Fasola w sosie pomidorowym

Idealna propozycja dla sympatyków bezmięsnych smaków. Doskonałe połączenie niezwykle wartościowej fasoli, sosu pomidorowego i aromatycznych przypraw, których pochodzenia jesteśmy absolutnie pewni. Wszystko podane jako najwyższej jakości posiłek gwarantujący kulinarną satysfakcję.

Wysokiej jakości składniki
Bez dodatku: substancji konserwujących, barwników i aromatów, wzmacniaczy smaku
Gwarancja trwałości
Krótki czas przygotowania
Danie bezmięsne
Wyjątkowy, tradycyjny smak
Energia
362 kJ
87 kcal
4%*
Wartość odżywcza
w 100g RWS
wartość energetyczna 362 kJ
87 kcal
4%
tłuszcze w tym kwasy
tłuszczowe nasycone
0,5g
<0,1g
1%
0%
węglowodany
w tym cukry
18,4g
4,6g
7%
5%
białko 5,5g 11%
sól 1,0g 17%
* RWS – Referencyjna Wartość Spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2 000 kcal).
Składniki woda, fasola biała suche ziarno (22,2%), koncentrat pomidorowy (8,2%), cukier, mąka pszenna (zawiera gluten), sól, seler, cebula (0,5%), pietruszka, pieprz czarny.
Dlaczego warto zjeść Fasola jest trzecim po soi oraz grochu źródłem białka i ma go więcej niż mięso. Oprócz tego jest cennym źródłem witamin A, B, E, PP oraz minerałów, takich jak wapń, magnez, cynk, fosfor i żelazo. Do tego zawiera sporą dawkę lecytyny, która poprawia koncentrację.
adstone logo
Agencja Reklamowa