Strona główna » Produkty » Tradycyjne dania gotowe » Fasola po bretońsku z kiełbasą i boczkiem

Fasola po bretońsku z kiełbasą i boczkiem

Powracając do źródeł proponujemy jednocześnie naprawdę zdrowe danie. Od zawsze rozgrzewa i syci tak podczas obiadów czy kolacji w domu, jak również na łonie natury. Wyrazisty smak, o który dbamy na każdym etapie produkcji towarzyszy do ostatniego kęsa i nie daje o sobie zapomnieć.

Oceń produkt
Wysokiej jakości składniki
Bez dodatku: substancji konserwujących, barwników i aromatów, wzmacniaczy smaku
Gwarancja trwałości
Krótki czas przygotowania
Wyjątkowy, tradycyjny smak
Z dodatkiem naturalnego boczku i kiełbasy
Energia
621 kJ
149 kcal
7%*
Wartość odżywcza
w 100g RWS
wartość energetyczna 621 kJ
149 kcal
7%
tłuszcze w tym kwasy
tłuszczowe nasycone
7,1g
2,4g
10%
12%
węglowodany
w tym cukry
13,0g
3,8g
5%
4%
białko 6,5g 13%
sól 0,99g 17%
* RWS – Referencyjna Wartość Spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2 000 kcal).
Składniki

woda, fasola biała suche ziarno 18,5 %, kiełbasa 8 % (mięso wieprzowe 82 %, woda, sól, skrobia ziemniaczana, przyprawy ),boczek surowy wędzony 8 %, koncentrat pomidorowy 5 %, cebula 3 %, mąka pszenna (zawiera gluten), cukier, sól,  olej roślinny rzepakowy, czosnek, warzywa suszone (cebula, marchew, pasternak, seler, por, pietruszka), przyprawy.

Dlaczego warto zjeść Połączenie bogatej w białko roślinne, węglowodany, nienasycone kwasy tłuszczowe oraz witaminy i mikroelementy fasoli,
z bogatym w likopen sosem pomidorowym i aromatycznym boczkiem. To prawdziwa odżywcza rewelacja.
adstone logo
Agencja Reklamowa