Strona główna » Produkty » Puree warzywne » Puree z pietruszki

Puree z pietruszki

Jest aromatyczne i wyraziste w smaku, dzięki czemu stanie się jednym z ulubionych dodatków w Waszej kuchni. Właściwości oraz smak samej pietruszki wykorzystywane i doceniane są już od ponad 2 tysięcy lat, a w postaci puree prezentuje się pysznie.

Smaczny, warzywny dodatek do posiłku
Przyjemna konsystencja puree
Doskonałe na ciepło i zimno
Wysokiej jakości składniki
Gwarancja trwałości
Energia
227 kJ
54kcal
3%*
Wartość odżywcza
w 100g RWS
tłuszcze w tym kwasy
tłuszczowe nasycone
2,0g
1,2g
3%
6%
węglowodany
w tym cukry
5,1g
4,6
2%
5%
białko 2,1g 4%
sól 1,4g 23%
* RWS – Referencyjna Wartość Spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2 000 kcal).
Składniki pietruszka 84 %, woda, śmietanka (z mleka), sól, cukier, przyprawy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.
Dlaczego warto zjeść Puree z pietruszki szczególnie warto wypróbować w połączeniu ze smażoną piersią kurczaka czy pieczonym mięsem wieprzowym – doznania smakowe pierwsza klasa! Równie dobrze może być podstawą sosu lub bazą zupy kremowej.
adstone logo
Agencja Reklamowa